Održavanje vjenčanica za salone vjenčanica

Prije par godina smo u suradnji s jednim salonom vjenčanica „ušli u dubinu“ profesionalnog održavanja vjenčanica te smo ponosni da Vam možemo ponuditi uslugu na nivou koji sami ne možete postići. Kroz par godina rada i edukacije smo stekli znanja i iskustva kojima produljujemo vijek trajanja Vaših vjenčanica za najam, poslije svake upotrebe im dajemo novu svježinu i vedrinu.

Koristimo profesionalne deterdžente koji čuvaju boju vjenčanica (ukoliko nisu bijele), posebnim tehnikama izvlačimo sva zaprljanja (crnilo od cipela, blato, šminka, sokovi i alkohol, hrana i sl. zaprljanja), te u završnoj obradi glačamo vjenčanice, te ih dovodimo u stanje gdje Vi možete na njima izvršiti završne krojačke popravke i staviti ih u ponovnu upotrebu.

U zadnje vrijeme smo i usavršili tehnike za izvlačenje sivila i žutila iz vjenčanica koje su korištene u dimnim zavjesama ili su  duže vrijeme stajale u izlozima ili salonima.

Po dogovoru vjenčanice je moguće preuzeti i dostaviti u Vaš salon, te po potrebi dobiti i uslugu u roku 24h, pa i manje.

Ostale usluge