Čišćenje tepiha i tapeciranog namještaja

Bili smo pioniri u čišćenju tepiha i tapeciranog namještaja, te godinama skupljamo iskustvo i znanje te ga uspješno primjenjujemo na prepoznato zadovoljstvo naših vjernih klijenata.

Trudimo se pružiti maksimalnu uslugu i kvalitetu te stoga svakih par godina mijenjamo i nadograđujemo strojeve kojima radimo, koristimo vrhunske ekološke deterdžente za pranje koji čiste Vaše tepihe i štite ih od razlijevanja boja, nametnika, neugodnih mirisa i ostalih dobro poznatih problema.

U namjeri da Vam omogućimo što manju brigu i opterećenje kada se odlučite na čišćenje Vaših tepiha nudimo Vam preuzimanje tepiha u Vašem domu ili uredu te ih nakon čišćenja vraćamo na dogovoreno mjesto (besplatna dostava je za količine iznad 6m2 ili 150kn naplate), te također ukoliko imate poteškoća s izvlačenjem tepiha ispod namještaja, tu smo da Vam pomognemo…naravno potpuno besplatno.

U obradi osjetljivih tepiha koristimo isključivo ručnu predobradu gdje se „četkom na koljenima“ obrađuje Vaš tepih i pomno traži svaka mrlja.

Nakon predobrade slijedi strojna obrada pri kojoj se dubinski ubrizgavaju biorazgradiva sredstva za čišćenje koja uz vakuumsko usisavanje i dubinsku ekstrakciju izvlače sve nečistoće i grinje iz Vaših tepiha ili namještaja.

Slijedi završna obrada gdje se vrši izbjeljivanje resa, također prvo ručno, zatim strojno ekološkim sredstvima za čišćenje te nakon toga tepisi idu u centrifugu koja ih dodatno ispire  i izbacuje višak vode, nakon čega tepisi idu u komoru na sušenje.

Na Vaš zahtjev može se vršiti i zaštita od moljaca i sličnih nametnika, te uklanjanje mirisa (vlage, urina i sl).

Ostale usluge